Royal Canin Kitten neden seçilmelidir?

Share

Pek çok insan evlerinde kedi besliyor. İnsanlara sadece arkadaşlık yapmakla kalmayan bir canlının sorumluluğunun ne demek olduğunu da öğreten kedilerin, henüz yavru iken beslenmelerine özen gösterilmesi gerekir. Royal Canin Kitten büyüme aşamasında olan kediler için özel olarak hazırlanmış mamalardır. Kedilerin daha sağlıklı büyüme ve gelişmesine katkıda bulunan bu mamalar, içeriğinde bulundurduğu E vitamini ile yavru kedilerin doğal bağışıklık kazanmasını sağlıyor.

Royal Canin Kitten Mama Özellikleri Nelerdir?

Yavru kedilerin büyüme aşamasında yanlarında olmak ve onların daha sağlıklı büyümelerine destek olabilmek için doğru mama seçimi gerekir. Kediler için gravy sos ya da jöleli taneler şeklinde olan Royal Canin Kitten; yaş mama olarak da bulunabiliyor. Çabuk doyurma özelliği ile mamalar, yavru kedilerin gereğinden fazla yemesini de önlemektedir.

Yavru kedilerin daha enerjik ve hareket halinde oldukları bilinen bir gerçektir. Ağırlık hissi veren ve karbonhidrat yüklü mamalar, kedilerin doğal dengesini bozar ve obezite ya da farklı sağlık sorunları ile karşılaşmasına neden olur. Doygunluk hissi veren mamalarla yavru kedilerinizin sağlıklı bir şekilde büyümesini istiyorsanız https://www.petsepette.com/royal-canin sayfasını ziyaret etmeniz yeterlidir

You may also like...