GTA 5, Xbox Game Pass hizmetinden çıkarılıyor

Share

Rockstar Games‘in sevilen açık dünya oyunu GTA 5 yıllar geçmesine rağmen oyuncu kitlesini korumayı başarıyor. Ancak oyunun Xbox Game Pass hizmetiyle alakalı durumu oyuncu sayısında biraz düşüşe yol açacak. Bu yılın Nisan ayında Xbox Game Pass’e eklenen yapım hizmetten çıkartılıyor.

Xbox Game Pass, Microsoft‘un yüzden fazla üst düzey oyuna erişmenizi sağlayan uygun fiyatlı bir abonelik hizmeti. Bu yapımlar arasında GTA 5 ve GTA Online‘da yer alıyor. GTA 5, Game Pass’e bu yıl 8 Nisan‘da eklendi ve hizmetten çıkmak üzere. Bu da oyunu Xbox Game Pass üzerinden oynayan herkesin yapımı doğrudan satın almadıkça erişimini kaybedeceği anlamına geliyor.

Xbox Game Pass bünyesinde şu anda 23 milyondan fazla abone bulunuyor. Bu da milyonlarca GTA 5 hayranını etkiliyor. Ayrıca Xbox Game Pass’ten GTA 5’i kaldırma işleminin yenilenmiş Xbox Series X sürümüne de yansıyacağı düşünülüyor.

Grand Theft Auto 5 daha önce de Xbox Game Pass hizmetinden ayrılıp sonra tekrardan katılmıştı. Dolayısıyla oyun ileri bir tarihte tekrardan hizmete geri dönebilir. Yine de satın almak isterseniz GTA 5 şu anda Xbox Yaz İndirimleri bünyesinde yarı fiyatına sunuluyor.

Milyonlarca oyuncu artık GTA 5 oynayamayacak

https://shiftdelete.net/gta-5-xbox-game-passten-ayriliyor

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...