PlayStation Studio ‘en iddialı oyun’ üzerinde çalışıyor

Share

Özel oyunları ile dikkat çeken PlayStation’ın bildiğiniz gibi birçok birinci parti oyun stüdyosu bulunuyor. Özellikle son dönemde bu stüdyoların arasına birçok stüdyo eklenmişti. Sony’nin birinci parti stüdyolarından Team Asobi ise iddialı bir yapım üzerinde çalışıyor.

Geçtiğimiz ay resmi olarak birinci parti PlayStation stüdyosu olan Team Asobi, geçtiğimiz saatlerde yeni bir internet sitesine sahip oldu. İnternet sitesi ile birlikte de Team Asobi’nin yeni bir oyun üzerinde çalıştığı paylaşılmış oldu. Ne yazık ki oyun hakkında bir detay paylaşılmamış ancak “şu ana kadar yapılan en iddialı oyun” unvanı ile tanıttıklarını söylemek gerek.

Oyunun detayları resmi olarak paylaşılmasa da iş ilanlarından bir şeyler çıkartmak mümkün. İş ilanlarına göre oyun eğlenceli bir sanat stilinde olacağını ve üç boyutlu aksiyon oyunu olacağını söyleyebiliriz. Stüdyonun daha önce geliştirdiği oyunlara yakın bir tarz olabilir.

Team Asobi, aslında 2012’de Japan Studio’nun bir parçası olarak kuruldu ancak Japan Studio’nun kapanmasının ardından Team Asobi bağımsız bir stüdyo olarak PlayStation’ın birinci parti stüdyoları arasına katıldı. Team Asobi daha öncesinde Astro Bot: Rescue Mission ve Astro’nun Playroom oyunlarını geliştirmişti.

https://www.donanimhaber.com/playstation-studyosu-team-asobi-yeni-bir-oyun-uzerinde-calisiyor--137050

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...