Xiaomi Mi Mix 4, 108 MP kamera ile geliyor

Share

Xiaomi’nin alt markası Redmi‘nin 64 Megapiksel çözünürlüğünde ana kameranın yer aldığı dört arka kameralı bir telefon üzerinde çalıştığı uzun süredir biliniyor. Çin’in Pekin kentinde düzenlenen etkinlik ile bu durum resmiyet kazandı.

Xiaomi Gelecek Görüntü Teknolojileri İletişim Konferansı etkinliğinde 64 MP Samsung ISOCELL GW1 kamera sensörünün bazı önemli özellikleri paylaşıldı. Buna ek olarak 108 MP çözünürlüğündeki kamera sensörünün müjdesi verildi.

Xiaomi 108 Megapiksel kamera için müjdeyi verdi

Xiaomi’nin Samsung ile ortak çalışmaya imza attığı 108 MP çözünürlüğündeki kamera sensörü, 12032 x 9024 piksel görüntüler üretebiliyor. Xiaomi’ye yakın kaynaklar bu sensörün Xiaomi Mi Mix 4’te kullanılacağını gösteriyor.

Tabi, geliştirme süreci devam ettiği için kamera sensörünün detayları şu anda bilinmiyor. Mi Mix 4 hakkında yapılan bir açıklamada, “64 MP’den daha iyi bir kameraya sahip” ifadesi kullanılmıştı. Bu açıklamalar ve basın görselleri, Mi Mix serisinin yeni üyesinde bu kameranın kullanılacağını doğruluyor.

Qualcomm’un Snapdragon 855 Plus işlemcisinden güç alan telefon, 45W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Bu sayede Mi Mix 4 modeli Xiaomi’nin en güçlü akıllı telefonu olmasının yanı sıra, en hızlı şarj olan telefonu olacak.

https://shiftdelete.net/xiaomi-mi-mix-4-108-megapiksel-kamera-gelebilir

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...