Oppo ilk tabletini piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Share

Çinli üretici Oppo, ilk tabletini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Oppo Pad adı altında çıkış yapması beklenen cihazın tasarımı ve özellikleriyle ilgili bazı detaylar internete düştü.

Tabletin 12.6 inç gibi oldukça büyük bir ekrana sahip olması bekleniyor. Ayrıca görünüm olarak yakın zamanda piyasaya sürülen Huawei MatePad Pro (2021) modeline benzeyecek. Ön kameranın konumu ve ekran-gövde oranı aynı olacak.

Oppo Pad hakkında ilk bilgiler

Oppo Pad oldukça ince çerçevelerle karşımıza çıkacak. Ayrıca büyük ekran için optimize edilmiş özel bir ColorOS sürümüyle çalışacağı belirtiliyor. Arayüz, büyük iPadOS tarzı widget’ların yanı sıra Oppo akıllı telefonlar ve kulaklıklarla entegrasyon sunacak.

Oppo Pad’in ne zaman piyasaya sürüleceğine dair kesin bir tarih yok. Ancak yıl sonunda önce çıkış yapacağı bildiriliyor. Oppo’nun ilk tableti Xiaomi Mi Pad 5 ve Honor Tab V7 Pro ile rekabet edecek.

https://www.donanimhaber.com/oppo-pad-hakkinda-ilk-bilgiler--138130

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...