Top Gun 2: Maverick ve Görevimiz Tehlike 7’nin vizyon tarihleri ertelendi

Share

Tom Cruise hayranlarının 2020 yılından beri beklediği Top Gun 2: Maverick ve Görevimiz Tehlike 7 vizyon tarihi ertelendi. İşte yeni tarihler…

Koronavirüs pandemisi Delta varyantı ile birlikte yeniden pik yaptı. Özellikle ABD’de artan vakalar sonrası Paramount Pictures, Görevimiz Tehlike 7 ve Top Gun 2 : Maverick gibi önemli filmler için erteleme kararı aldı.

Ünlü stüdyo, pandemi sürecinde daha önce de bir kaç kez vizyon tarihi erteleme kararı aldı. Dönem dönem Görevimiz Tehlike 7 çekimlerini de erteleyen Paramount, çevrimiçi gösterime ise pek sıcak bakmıyor.

Paramount Pictures stüdyoları, Tom Cruise’un başrolünü üstlendiği iki ağır topu Görevimiz Tehlike 7 ve Top Gun 2 : Maverick için yeni vizyon tarihi açıkladı. Stüdyo aslında birçok filmi için erteleme kararı aldı. ABD’de sinema salonları açılmış olsa da aşılamanın düşük olduğu eyaletlerde vakalar artmaya devam ediyor. Buna göre Top Gun 2 filmi için yeni vizyon tarihi 27 Mayıs 2022 oldu. Tom Cruise’un başrolde yer aldığı Görevimiz Tehlike 7 filmi vizyon tarihi ise erteleme sonrası 30 Eylül 2022‘ye kaymış oldu.

Paramount aslında, Disney ve Walt Disney gibi kendi içerik platformunu da bu süreçte devreye aldı. Paramount Plus adlı bu platforma karşın, stüdyo filmlerini sinemada yayınlama taraftarı. Bunun temel sebebi ise sinemanın stüdyolara çok daha yüksek gelir kazandırması. Paramount’ta bu ağır toplarını çevrimiçi platformlar üzerinde harcamak istemiyor.

Stüdyo ayrıca Jackass Forever filmini de 22 Ekim 2021 tarihinden 4 Şubat 2022 tarihine kaydırdı. Tüm bu ertelemeler Clifford the Big Red Dog adlı filmin 17 Eylül vizyon tarihinin ertelenmesi sonrası ardı ardına geldi. Clifford the Big Red Dog filminin ise hali hazırda vizyon tarihi açıklanmadı.

Paramount Pictures koronavirüs için hemen önlem alırken rakip Disney ve Sony ise ardı ardına önemli filmleri vizyona sokmaya çalışıyor. Bu anlamda Disney, Shang-Chi ve 10 Yüzük Efsanesi filmini 3 Eylül tarihinde, Eternals‘ı ise 5 Kasım tarihinde sinema salonlarında gösterime sokacak. Sony, tüm erteleme dedikodularına rağmen Venom 2 filmini 18 Ekim tarihine hazırlıyor. Yine Hayalet Avcıları filmi de 19 Kasım tarihinde vizyona girecek.

https://shiftdelete.net/gorevimiz-tehlike-7-top-gun-2-vizyon-tarihi-ertelendi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...