Twitter, biletli sohbet odalarını hayata geçirdi

Share

Twitter, gerekli şartları karşılayan içerik oluşturucuların Sohbet Odaları’nda sunacakları hizmetler için kullanıcılara bilet satarak para kazanabilecekleri Biletli Sohbet Odaları özelliğini başlattı.

Sosyal medya platformu Twitter, içerik oluşturucuların içeriklerinden para kazanmalarını sağlamak için Biletli Sohbet Odaları özelliğini kullanıma sunmaya başladı. Özellik şu an için sınırlı bir kullanıcı grubuyla deneniyor ancak şirket, kısa süre içerisinde özelliği tüm kullanıcılarına sunmak istiyor.

Twitter, Biletli Sohbet Odaları özelliği ile para kazandıracak

Twitter’ın Clubhouse’a rakip olarak platforma eklediği Sohbet Odaları, yeni bir özelliğe kavuşuyor. İçerik oluşturucuların Sohbet Odaları’nda sunduğu deneyim ve sohbet için kullanıcılara bilet satmasına olanak tanıyan bu özellik sayesinde içerik oluşturucular, para kazanabilecekler.

Bilet ücretleri, içerik oluşturucu tarafından belirlenecek. Twitter, kazanılan paradan App Store ve Google Play’in uygulama içi satın alma komisyonu çıkarıldıktan sonra kalan paranın %97’sine kadarının içerik oluşturucuya aktarılacağını belirtiyor. Şirket, 50 bin doların üzerinde kazanan içerik oluşturuculardan %3 yerine %20 komisyon alacağını duyurdu.

Twitter Biletli Sohbet Odaları özelliği artık kullanılabilir

Twitter, Biletli Sohbet Odaları özelliğini şimdilik belirli iOS kullanıcılarına sundu. Özelliğe başvurabilmek için en az 1.000 takipçi, son 30 günde en az 3 sohbet odası sunmuş olmak ve 18 yaş kuralları bulunuyor.

https://www.donanimhaber.com/twitter-biletli-sohbet-odalari-ozelligini-sunmaya-basladi--138210

Doğan Kanzuk

İş dünyasının deneyimli ismi Doğan Kanzuk, kendine ayırdığı zamandan biraz daha feragat edip ekonomi, para, iş dünyası ve profesyonel hayata dair pek çok şeyi Serinletici penceresinden takipçilerine ulaştırıyor.

You may also like...