Rockstar Games, GTA 6’yı resmen duyurdu!

Share

Oyun dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Rockstar Games, büyük bir açıklamayla GTA hayranlarını heyecanlandırdı. Grand Theft Auto serisinin altıncı oyununun ilk fragmanının Aralık ayında yayınlanacağını resmi olarak duyurdu. Bu, uzun bir süredir beklenen oyun hakkında gelen ilk resmi açıklama oldu.

Rockstar Games’in başkanı Sam Houser, gelecek ay şirketin 25. yılını kutlayacaklarını belirterek, dünya genelindeki oyuncuların destekleri sayesinde büyük projelere imza attıklarını ifade etti. Houser, “Siz olmasaydınız bunların hiçbiri mümkün olmazdı ve bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için hepinize çok minnettarız” dedi.

Rockstar Games, 1998 yılında video oyunlarının eğlence dünyasında ne kadar önemli bir rol oynayabileceğine inanarak kuruldu. Bu temel fikirle büyüyen şirket, popüler oyunlar yaratarak oyun kültürüne önemli katkılarda bulundu.

Sam Houser, açıklamasının sonunda Aralık ayının başlarında GTA 6’nın ilk fragmanını yayınlayacaklarını ve bu deneyimleri oyuncularla daha uzun yıllar paylaşmayı dört gözle beklediklerini ifade etti.

GTA serisinin hayranları, uzun bir bekleyişin ardından oyunun yeni sürümü hakkında resmi bilgilere ulaşmanın heyecanını yaşarken, GTA 6’nın neler sunacağı ve hangi konseptte olacağı merak konusu olarak devam ediyor. Rockstar Games’in Aralık ayında yayınlayacağı fragman, bu soruların bazılarını yanıtlayacak gibi görünüyor. Oyun dünyası için heyecan dolu bir dönem başlıyor gibi görünüyor.

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...