Telefonsuz WhatsApp kullanma dönemi başladı

Share

Bir süre önce beta kullanıcılarına sunulan WhatsApp çoklu cihaz desteği Türkiye’ye geldi!

Dünyanın en çok kullanıcıya sahip anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir süre önce duyurduğu çoklu cihaz desteğini beta kullanıcılarına sunmuştu. Bu özellik nihayet Türkiye’de de kullanılmaya başlandı. Kullanıcılar böylece artık telefon ile WhatsApp bağlantısı kurmadan farklı cihazlardan direkt olarak mesaj gönderip alabilecek.

WhatsApp üzerinden birisiyle konuşmanız için web tarayıcısından da yararlanabiliyorsunuz. Bu noktada kullanıcıya yerine göre daha fazla kolaylık sunuyor. Ancak önceden telefonunuzun interneti kapalı olduğunda bilgisayarınız üzerinden anlık mesajlaşma uygulamasına erişim sağlanmıyordu.

WhatsApp, beta süreciyle getirdiği çoklu cihaz desteği sayesinde eşleştirme imkanı tanıdı. Böylece kullanıcılar telefonlarını bilgisayarlarıyla eşleştirerek bağlantıda kalmaya devam etti. Bunun yanı sıra uygulama artık mesajları direkt bilgisayara indirerek yine bağlantı kesilmesi gibi durumlara imkan vermiyor.

https://shiftdelete.net/telefon-olmadan-whatsapp-kullanma-donemi-basladi

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...