iPhone 14 mini olmayacak

Share

Apple ile ilgili güvenilir bilgiler paylaşan duyumcu Jon Prosser, iPhone 13 mini’nin şirketin son kompakt amiral gemisi telefonu olacağına dair söylentileri doğruladı. Kendisinine göre 2022’de piyasaya sürülecek iPhone serisi, mini model içermeyecek.

Prosser, mevcut 5.4 inç iPhone 13 mini’nin deyim yerindeyse “türünün son örneği” olduğunu söylüyor. Öte yandan gelecek yıl piyasaya sürülecek iPhone 14 serisinin üç mü yoksa dört cihaz mı içereceği henüz netleşmiş değil.

Sebep talebin düşük olması

Apple gelecek yıl iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max ve iPhone 14 Pro Max olmak üzere dört model sunulabilir. Tabii bunlar teyide muhtaç bilgiler. Söylenti kazanının kaynamaya başlaması ile birlikte daha fazla ayrıntıya sahip olacağız.

iPhone mini yolun sonuna geldi

Apple’ın iPhone 12 mini’ye yönelik talebin düşük olması sebebiyle böyle bir karar aldığı belirtiliyor. Şirket buna rağmen iPhone 13 mini’yi piyasaya sürdü. Ancak akıllı telefon Apple tarihindeki son mini olarak kayıtlara geçecek gibi görünüyor.

https://www.donanimhaber.com/iphone-mini-yolun-sonuna-geldi--139263

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...