Tim Cook: Şirket içinden sızıntı yapanları tespit edeceğiz

Share

Apple CEO’su Tim Cook gönderdiği bir mektupla birlikte, çalışanları şirket bilgilerini sızdırma konusunda uyardı. İşin ironik tarafı ise bu mektubun da sızmış olması.

Apple CEO’su Tim Cook çalışanlarına gönderdiği mektupta, şirketin sızıntılara karışan tüm kişileri mutlaka bulup cezalandıracağını ima etti. Personele yönelik dahili bir mektubun çalışanlardan biri tarafından Web’e sızdırılması ise ironik.

Tim Cook mektubunda, şirketin iç projeleri ve marka konferansları hakkında bilgi sızdıran kişileri bulmak için elinden gelen her şeyi yaptığını belirterek:

“Biliyorsunuz, ister cihazın özellikleri ister belirli bir toplantının detayları olsun, gizli bilgilerin ifşa edilmesine izin vermiyoruz. Ne yazık ki, sızıntılar az sayıda insandan geliyor ve şirkette yeri yok. Düzenli sızıntılara tam olarak kimin karıştığını bulmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.” ifadelerini kullanıyor.

Tim Cook: Şirket içinden sızıntı yapanları tespit edeceğiz

Ayrıca Tim Cook, çalışma arkadaşlarına verimli çalışmaları için teşekkür etti ve iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8’in piyasaya sürülmesinden dolayı onları tebrik etti. Şirketin içerideki muhbirlerle tam olarak nasıl mücadele edeceği tam olarak bilinmemekte. Ancak görünüşe göre Apple, bu tür iç düzeni ihlal edenlere karşı sert önlemler almayı planlıyor. Ancak tüm bu önlemlerin işe yarayıp yaramayacağı ise muamma.

https://www.donanimhaber.com/tim-cook-sirket-icinden-sizinti-yapanlari-tespit-edecegiz--139351

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...