Elon Musk’tan hükümetlere: Kripto paralara hiçbir şey yapmayın

Share

Tesla ve SapceX CEO’su Elon Musk, kripto para açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Genellikle Bitcoin ve Dogecoin hakkında konuşan CEO, sık sık bu para birimlerine olan desteğini dile getiriyor. Katıldığı bir etkinlikte bir kez daha konuşan ünlü milyarder, hükümetleri uyardı.

Son dönemde pek çok ülkede gündem olan kripto paraları hiç olmadığı kadar konuşuluyor. Neredeyse her gün bir ülkeden kriptoyu destekledikleri ya da yasakladıklarına dair açıklama geliyor. Son dönemlerde artan gerginliğe dikkat çeken Elon Musk, dikkat çeken açıklamalar yaptı. İşte detayları…

Elon Musk’a göre kripto paralardan kaçış yok

Reuters‘ın haberine göre CodeCon konferansında konuşan Elon Musk, kripto paralar hakkında bazı açıklamalar yaptı. Özellikle son dönemlerdeki yasaklama girişimleriyle ilgili konuşan ünlü milyarder, “Kripto paraları yok etmek, bana göre, mümkün değil. Ancak kripto paranın ilerleyişinin yavaşlatılması mümkün” dedi.

Elon musk

Dünya hükümetlerine “Hiçbir şey yapmayın.” çağrısı yapan ünlü milyarder, kaçınılmazı geciktirmenin bir anlamı olmadığına vurgu yaptı. Ayrıca Musk, kendisini kripto para uzmanı olarak görmediğinin de altını çizdi. Ancak bu açıklama rağmen hala milyonlar Tesla CEO‘sunu yatırım danışmanı olarak görmeye devam ediyor.

https://shiftdelete.net/elon-musk-uyardi-hicbir-sey-yapmayin

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...