En popüler James Bond belli oldu

Share

James Bond’u Daniel Craig’in ardından kimin oynayacağı tartışılırken yeni bir araştırmada eski oyuncular birbiriyle kıyaslandı ve en popüler James Bond aktörü seçildi.

Independent’in haberine göre, yeni bir araştırma James Bond’u bugüne kadar canlandıran aktörler arasında en çok Timothy Dalton’ın popüler olduğunu ortaya çıkardı.

En popüler James Bond belirlendi - 2

Dalton, Ian Fleaming’in yarattığı ikonik MI6 ajanını ilk kez 1987 yapımı The Living Daylights’da canlandırmıştı. Dalton rolü o dönem Roger Moore’dan devralmıştı. Ünlü aktör 007’ye 1989 yapımı Licence To Kill’de de hayat vermişti.

En popüler James Bond belirlendi - 3

Bugüne kadar meşhur karakteri 6 aktör canlandırdı.

Screen Rant’in bildirdiğine göre Casumo şirketinin gerçekleştirdiği araştırmada söz konusu 6 aktörün roldeki popülaritesi sıralandı. IMDb verileriyle hazırlanan listede Dalton, 10 üzerinden 7,3 puanla ilk sırada yer alırken onu 7,2 puanla Daniel Craig izliyor.

En popüler James Bond belirlendi - 4

Öte yandan üçüncü sıradaki Sean Connery 6,9 puan aldı. İlk üç sıradaki ismi Pierce Brosnan, Roger Moore ve George Lazenby takip etti.

En popüler James Bond belirlendi - 5

Bununla birlikte popüler kültür haberleri yapan LADbible’ın Twitter hesabından sorduğu “En popüler James Bond kim?” sorusuna verilen yanıtlar, We Gıt This Covered’a göre hayranların Sean Connery’yi tercih ettiğine işaret ediyor.

En popüler James Bond belirlendi - 6

Tıpkı eski aktörlerin hangisinin daha iyi olduğunun belirlenememesi gibi Daniel Craig’den sonra Bond’u kimin devralacağına yönelik tartışma da hayli hararetli. İsmi geçen oyuncular arasında Tom Hardy, Idris Elba, Henry Cavill, Regé-Jean Page yer alıyor.

Craig’in son kez Bond olarak görüldüğü Ölmek İçin Zaman Yok (No Time To Die) 1 Ekim’de vizyona girdi.

NTV

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...