iPhone 14, 2 TB depolama seçeneği sunabilir

Share

Yepyeni bir tasarımla geleceği söylenen iPhone 14 ile ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de iPhone 14’de maksimum depolama kapasitesinin iki kat artarak 2 TB’a ulaşacağı söyleniyor.

iPhone 13’ün ateşi henüz sönmemişken, Apple’ın gelecek yıl piyasaya süreceği iPhone 14 ile sızıntılar şimdiden gündemi meşgul etmeye başladı. Daha önce yepyeni bir tasarımla geleceği söylenen iPhone 14 ile ilgili gelen son bilgilerse telefonun depolama kapasitesiyle ilgili.

Maksimum 2 TB depolama seçeneği

iPhone 13 Pro ve Pro Max ile birlikte maksimum depolama seçeneğini 512 GB’tan 1 TB’a yükselten Apple, vites yükseltmeye devam edecek gibi duruyor. Zira Çinli kaynaklardan aktarılan bilgilere göre iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max birlikte maksimum 2 TB depolama alanı sunulacak.

iPhone 14 Pro ve Pro Max’de maksimum depolama alanı olarak 2 TB seçeneği sunulma ihtimalinin mantıklı bir açıklaması bulunuyor. Zira, ProRes videoları 4K 30 FPS’de kaydedebilmek için iPhone 13 Pro ve Pro Max modellerinde en az 256 GB depolama alanına ihtiyaç duyuluyor. Bu sebeple iPhone 14 Pro modellerinde 2 TB depolama opsiyonuyla karşılaşmamız sürpriz olmayabilir.

https://www.donanimhaber.com/iphone-14-2-tb-depolama-secenegiyle-gelebilir--139799

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...