Apple TV+, Breaking Bad’in yapımcısı ile anlaştı

Share

Apple TV+ için çekilen Ted Lasso, 2021 Primetime Emmy Ödülleri kapsamında En İyi Komedi Dizisi ödülü kazandı. Apple şimdi dijital yayın platformu için aldığı yeni bir kararla karşımıza çıktı. ABD merkezli televizyon kanalı AMC’nin “Preacher” dizisinde yönetici yapımcı görevi üstlenen Sam Catlin ile Apple TV+ arasında genel bir anlaşma imzalandığı bildirildi.

Sam Catlin, birçok dalda Altın Küre ve Primetime Emmy Ödülü kazanan Breaking Bad dizisinde ortak yapımcı görevinde bulunmuştu. Bundan sonra ise Apple’ın dijital yayın hizmeti için orijinal içerik üretiminden sorumlu olacak.

Sam Catlin, Apple TV+ için senaryolu projeler geliştirecek

Deadline’ın haberine göre Sam Catlin ile meslektaşı Tiffany Prasifka, birlikte yönettikleri yapım şirketi Short Drive Entertainment bünyesinde Apple TV+ için içerik üretecekler. Anlaşmanın süresi ve tam olarak ne tür yapımları kapsadığı bilinmiyor. Ancak edinilen bilgiye göre, Sam Catlin senaryolu projeler geliştirmek ve bunları hayata geçirmekten sorumlu olacak.

apple tv+ breaking bad

Sam Catlin şimdiye kadar dünyaca ünlü birçok yapımda görev aldı. Bir kimya öğretmeninin öğrencisiyle birlikte metamfetamin işine girmesini konu alan Breaking Bad, Catlin’in kaleminden çıkan en iyi dizilerden biri. Yanı sıra Rake, Kidnapped, Canterbury’s Law, Preacher projeleriyle de tanınıyor. Apple TV+ anlaşmasıyla sektördeki aktifliğini artıracak olması, sevenlerinin yüzünü güldürdü.

Bilindiği kadarıyla Apple TV+ platformunda halihazırda 70’ten fazla orijinal dizi ve film var. Bunların sayısını artırmak için çalışan ABD’li şirket, ortaya çıkan bilgilere göre George Clooney ile Brad Pitt’in başrollerini paylaştığı ve Jon Watts tarafından yönetilen yüksek bütçeli bir film üzerinde çalışıyor. Ayrıca 2022’den itibaren her hafta yeni bir içerik eklemeyi planladığı belirtiliyor.

https://shiftdelete.net/apple-tv-plus-breaking-bad-yapimcisi-ile-anlasti

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...