Samsung Galaxy S22 ertelendi

Share

Samsung, Galaxy S21 serisini Ocak ayında tanıttı. S21, S21 Plus ve S21 Ultra olmak üzere toplamda 3 modelden oluşan akıllı telefonun üzerinden henüz 1 yıl geçmemişken, Samsung Galaxy S22 serisiyle ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Güney Koreli şirketin yeni amiral gemisini önümüzdeki Ocak ayında duyurması beklenirken, ortaya çıkan bir rapor Samsung’un başka planları olduğunu gözler önüne serdi.

SamMobile, Samsung Galaxy S22 serisinin ertelendiğini iddia etti. Bir süredir konuşulan Galaxy S21 FE (Fan Edition) modelinin öncelikli sırada olduğunu belirtti.

Edinilen bilgiye göre Samsung, Ocak 2022’de Galaxy S21 FE modelini piyasaya sürecek. Eğer Galaxy S22 de aynı ayda tanıtılsaydı, iki seri birbiriyle çakışacaktı. Bu da stratejik açıdan mantıklı olmayacaktı. SamMobile bu sebeple Samsung’un Galaxy S21 FE’yi bir an önce aradan çıkarmak istediğini belirtti.

İddialar doğruysa Samsung, Galaxy S21 FE modelini sessiz sedasız bir basın açıklaması yaparak tanıtacak. UNPACKED veya herhangi bir isimle özel etkinlik gerçekleştirmeyecek. Ayrıca Galaxy S21 FE dünya genelinde aynı anda satışa çıkmayacak. Samsung, telefonu bazı ülkelerde Ocak ayında piyasaya sürecekken geriye kalan pazarlarda bir müddet geciktirecek.

Galaxy S22 serisi ne zaman gelecek?

Ortaya çıkan bilgilere göre, Samsung Galaxy S22 serisi S21 FE’nin tanıtımından bir süre sonra gelecek. Tam olarak tarih bilinmese de, SamMobile yeni amiral gemisi telefonları Mobil Dünya Kongresi (MWC) öncesinde görebileceğimizi iddia ediyor. MWC 2022, 28 Şubat’ta başlayıp 3 Mart’a kadar sürecek.

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s22-ertelendi-iste-nedeni

Mesnet Önal

Bir gün hayatta yaptığı veri analizlerinden sıkılan Mesnet, verinin kendisini yaratma macerasıyla çıktı yola. Önündeki engelleri her aşışında eski iş arkadaşlarına daha çok iş çıkartarak...

You may also like...