Shiba Inu uçuşa geçti

Share

Dogecoin katili olarak anılan Shiba Inu (SHIB), son günlerde kripto para balinalarının yoğun ilgisiyle karşı karşıya. SHIB topluluğu, son 14 gün içinde birçok balinanın devasa miktarlarda Shiba Inu (SHIB) satın aldığını belirtiyor.

Kişisel Twitter hesabı üzerinden birtakım açıklamalarda bulunan PAC Protocol CEO’su David Gokhstein, geride bıraktığımız hafta Perşembe gününden bu yana kripto para balinalarının trilyonlarca SHIB aldığını iddia etti.

Yayınladığı flood’da son iki hafta içerisinde birden fazla balinanın SHIB satın aldığını ifade eden Gokhstein, bu satın alımlardan en büyüğünü bir balinanın 46 milyon dolar karşılığında 6 trilyon SHIB satın alarak gerçekleştirdiğini açıkladı.

WhaleStats verileri, bu devasa satın alım işleminin Perşembe günü gerçekleştirildiğini gösteriyor. Öte yandan Cumartesi günü aynı balina üç farklı satın alımla sırasıyla 116 milyar, 159 milyar ve bir milyar olmak üzere toplam 276 milyar SHIB aldı. Bu SHIB token’ların sadece birer saat arayla satın alındığını da belirtelim.

Daha önce de WeBull, Coinbase Pro ve eToro’da listelenme haberlerinin etkisiyle balinalar çok yüksek miktarlarda SHIB satın almıştı. Şu an ise SHIB topluluğunda Robinhood’un SHIB’i listeleyeceği söylentisi hakim.

Siz de Shiba almak isterseniz Serinletici bağlantısını kullanarak %5 kazançla Binance Türkiye üzerinden alım-satım yapabilirsiniz: https://www.trbinance.com/account/signup?ref=AN394181

https://www.donanimhaber.com/shib-fiyati-neden-yukseldi-iste-yaniti--139856

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...