‘Tales of the Walking Dead’ dizisi geliyor

Share

The Walking Dead, 2010 yılının ekim ayında yayın hayatına başlamıştı. Kendi hayran kitlesini yaratan dizi, 11 sezonun ardından final yapma kararı aldı. Ancak dizi final yapsa da AMC, The Walking Dead evreninde geçen yeni dizi için 2022’yi işaret etti.

Tales of The Walking Dead, bir antoloji serisi olacak

Tales of the Walking Dead, yeni karakterler içeren birbirinden bağımsız bölümler ile yeni hikayeler anlatacak. Mevcut The Walking Dead serilerinin aksine, izleyicilerin yıllarca izlediği evren kavramını genişletmek istiyor. Bunun için her bölüm farklı bir karaktere odaklanarak küçük hikayeler anlatacak. Mevcut dizilerdeki karakterler de yeni oyuncu kadrosuyla birlikte antolojide yer alacak ve potansiyel olarak giderek eskiyen hit diziye farklı bir bakış açısı sunacak.

Deadline‘a göre Channing Powell, 2022’nin başlarında başlayacak olan antolojinin showrunner‘ı olarak görev yapacak. AMC, önümüzdeki yaz AMC’de ve AMC+ kanallarında izlenecek olan antoloji dizisinin ilk sezonu için 6 bölüm sipariş etti.

Her bölümün bir saat uzunluğunda olması bekleniyor. AMC’den Dan McDermott, dizi ekibinin hayranlarını eğlendirmek için daha fazla esnekliğe sahip olacağını söyledi. Yeni izleyicilerin zombi dolu evreni anlaması daha da kolaylaşacak.

Mothership dizisi The Walking Dead, 11. ve son sezonunun ikinci kısmını şubat ayında yayınlayacak. TWD evrenindeki ilk spin-off serisi Tales of The Walkin Dead olmayacak. Daha önce çıkan ilk spin-off Fear The Walking Dead şu anda yedinci sezonunu izleyici karşısına çıkıyor. Bir başka seri olan The Walking Dead: World Beyond da ikinci sezonu ile yayında.

TWD serisi, gerek zombi evrenini işleyişi gerekse karakterleri ile başarıyı yakalamış durumda. Hayranlarının bazı karakter için ayrı bir dizi istekleri, antolojik serinin başlamasında şüphesiz önemli bir pay sahibi. Yapımcılar, daha önce TWD dizisinden Daryl Dixon ve Carol karakterleri için spin-off serileri olacağını belirtmişti. Bu durumla ilgili henüz netlik kazanan bir durum söz konusu değil. Ancak görünen o ki The Walking Dead evreni uzun yıllar sevenlerini yalnız bırakmayacak gibi görünüyor.

https://shiftdelete.net/tales-of-the-walking-dead

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...