AirPods 3 tanıtıldı

Share

Uzun süredir beklenen Apple’ın yeni kablosuz kulaklığı AirPods 3 tanıtıldı. İşte tasarımı yenilenen ve yepyeni özelliklerle donatılan AirPods 3 özellikleri ve fiyatıyla karşınızda:

Neredeyse iki senedir güncellenmeyen AirPods, Apple Unleashed etkinliğinde üçüncü nesile terfi etti. Tasarımda yapılan güncellemelerle birlikte AirPods Pro’ya benzeyen AirPods 3, yepyeni özelliklere ev sahipliği yapıyor.

AirPods Pro benzeri tasarım

airpods 3 özellikleri

AirPods Pro benzeri bir tasarım ile gelen AirPods 3, farklı olaraksa slikon kulak uçları yerine kulak geometrisine dayalı olarak geliştirilen ikonik kulak içi tasarıma sahip. Tere ve suya dayanıklı olarak geliştirilen kulaklık, iç tarafta da yeni bir tasarımla geliyor.

Ses sürücüleri güncellenen AirPods 3, bu sayede tıpkı AirPods Pro’da olduğu gibi basları çok daha güçlü verebiliyor. Daha önce AirPods Pro’da gördüğümüz Adaptive EQ özelliği de AirPods 3’teki yerini almış durumda. Bu sayede kafa hareketlerine göre sesin yönü ve şiddeti gerçek zamanlı olarak değiştirilerek uzamsal ses deneyimi sunuluyor. Aktif gürültü engelleme özelliği ise ne yazık ki bulunmuyor.

6 saate kadar müzik dinleme süresi vadeden kulaklık, 5 dakikalık şarj ile 1 saate varan müzik dinleme ikanı veriyor. Yeniden tasarlanan şarj kutusu ise AirPods’ları 4 kez tam şarj edebiliyor. AirPods 3. nesil, MagSafe ve kablosuz şarj özelliğini de beraberinde getiriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=S_D1v188d8w

AirPods 3 özellikleri

  • H1 çip
  • Tek şarjla 6 saate varan müzik dinleme süresi (Kutuyla birlikte 30 saat)
  • IPX4 tere ve suya dayanıklılık
  • Daha sezgisel çalışan dokunma kontrolleri
  • Dolby Atmos desteği
  • Kablosuz şarj ve MagSafe desteği

AirPods 3 fiyatı

AirPods 3 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Önümüzdeki hafta satışa çıkacak olan AirPods 3’ün fiyatı ise 179$ olarak açıklandı. Yeni AirPods ile birlikte AirPods 2’nin fiyatı da 159$’dan 129$’a çekildi.

https://www.donanimhaber.com/airpods-3-tanitildi-iste-ozellikleri-ve-fiyati--140465

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...