Alec Baldwin sette yanlışlıkla görüntü yönetmenini öldürdü

Share

Ünlü oyuncu Alec Baldwin, film setinde elindeki kurusıkı silahtan çıkan mermilerle bir set çalışanını öldürdü, yönetmeni ise yaraladı.

Hollywood’da bir trajedi yaşanıyor… Ünlü oyuncu Alec Baldwin, Rust isimli film için New Mexico’da çekimdeyken elindeki kurusıkı silahtan çıkan mermeiler 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’e isabet etti.

Santa Fe’de yaşanan olayda Hutchins yaşamını yitirdi. Western tarzı filmin çekimleri sırasında ateşlenen silah ayrıca yönetmen ve yazar Joel Souza’ya da isabet etti. Filmin çekimleri durdurulurken Souza’nın yaralandığı belirtildi.

13 yaşındaki torununa idam cezası verilen ünlü kanun kaçağı Rust’ı canlandıran Baldwin’in yaşananlardan sonra çekilen fotoğrafları ise dramı gözler önüne serdi. Şerif ofisinin önünde gözyaşlarına hakim olamayan ve sinir krizi geçiren Baldwin güçlükle sakinleştirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken henüz kimse hakkında bir suçlama yapılmadı.

Hutchins’in helikopter ile New Mexico Üniversite Hastanesi’ne nakledildiği fakat orada öldüğü belirtildi. Souza’nın ise Christus St. Vincent Bölgesel Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındığı açıklandı. Souza’nın sağlık durumu belirsizliğini koruyor.

BALDWIN SORGULANDI

Haber platformu Deadline, Baldwin’in şerif tarafından sorgulandığını açıkladı. Deadline, “Şerif’e yakın kaynaklar Baldwin’in sorgulandığını ve daha sonra serbest bırakıldığını açıkladı” ifadesine yer verdi.

Öte yandan Santa Fe New Mexican’a konuşan yetkililer, Baldwin yardım etmeye istekli göründüğünü dile getirdi.

Santa Fe New Mexican isimli gazete Baldwin’in fotoğraflarını paylaşarak gözyaşları içinde olduğunu aktardı. 63 yaşındakİ Baldwin, 1880’lerin Kansas’ında geçen Western filminin yapımcıları arasında yer alıyordu.

Ukrayna’da dünyaya gelen ve 2015 yılında Amerikan Film Enstitüsü’nden mezun olan 42 yaşındaki Hutchins hakkında “ABD’li sinematograflar arasında 2019’un yükselen yıldızı” yorumu yapılmıştı.

Sözcü

Doğan Kanzuk

İş dünyasının deneyimli ismi Doğan Kanzuk, kendine ayırdığı zamandan biraz daha feragat edip ekonomi, para, iş dünyası ve profesyonel hayata dair pek çok şeyi Serinletici penceresinden takipçilerine ulaştırıyor.

You may also like...