Ford, otomobiller için elektrikli motor dönüşüm kitleri piyasaya sürecek

Share

1978 model pickup kamyonunu elektrikli hale getiren Ford, içten yanmalı motorların elektrikli motorlara dönüştürülmesi için özel kitler satışa sunmayı planlıyor.

Günümüzde elektrikli araçların kullanım oranının artması sebebiyle büyük markalarında dönüşüm içerisine girdiklerini görüyoruz. Bu markalar arasından FORD, 1987 model F-100 kamyonunu Eluminator Konseptiyle birleştirerek elektrikli hale getirdi.

Şirketin yeni Eluminator elektrikli motor kitlerine ev sahipliği yapan pickup, yaklaşık iki hafta önce tanıtılan elektrikli Mustang Mach-E GT Performance otomobili ile benzer performans gösterebilecek. Bununla beraber şirket, F-100’ün toplam 480 HP ve 859 Nm tork sağlayabildiğini söylüyor. Menzil veya Performans testleri henüz paylaşılmamış olsa da, yeni konseptin oldukça ağır olduğunu söylememiz gerek.

F 100 konsepti ile beraber otomobiller için elektrikli araç parçalarını tedarik etmeyi planlayan Ford, Eluminator elektrikli motor kitlerini 3,900 dolar fiyat ile satışa sunacak.

https://www.donanimhaber.com/ford-otomobiller-icin-elektrikli-motor-kitlerini-satisa-sunacak--141154

Mesnet Önal

Bir gün hayatta yaptığı veri analizlerinden sıkılan Mesnet, verinin kendisini yaratma macerasıyla çıktı yola. Önündeki engelleri her aşışında eski iş arkadaşlarına daha çok iş çıkartarak...

You may also like...