Eğlence ve macera bir arada: ‘Red Notice’

Share

Netflix’in yeni aksiyon filmi ‘Red Notice’ bugün hâlâ Netlix Türkiye’nin Top 10 sıralamasında 1 numara! Dünya çapında ise Netflix’in en iyi çıkış yakalayan yapımı oldu. Sanıyoruz ki dev bütçe işe yaramış, ne mutlu Netflix yapımcılarına…

Bruce Willis’li ‘RED’ filminden ilham alınarak çekildiği oldukça bariz olan filmde yine RED filminden esinlenilerek bolca aksiyon sahnesi de yer alıyor.

Dünyanın en çok aranan sanat eseri hırsızı Nolan Booth ve onun peşindeki Interpol profil uzmanı John Hartley

, daima kendilerinden bir adım önde olan kurnaz bir soyguncuyu alt etmek için gönülsüzce suç ortağı olur. İsteksiz başlayan bu ortaklık bol mizah ve zekice hamlelerle sürüp gidiyor.

Bu eğlenceli ve komik aksiyon-macerada John Hartley (Dwayne Johnson),  Nolan Booth (Ryan Reynolds) ve The Bishop (Gal Gadot) birbirinin peşinde dünyayı dolaşıyor. Tabii bu bir dünya turu değil; aksine bazen hapishanelerde, bazen partilerde, bazen de ıssız adalarda sürüp giden soluksuz bir macera. Tadını çıkarmak isteyenler bir an evvel izlemeye başlasın…

 

 

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...