Dwayne Johnson, James Bond olmak istiyor

Share

Sinema sektörünün en ikonik karakterlerinden birisi olan James Bond’un son filmi geçtiğimiz haftalarda vizyona girdi. Daniel Craig’in canlandırdığı karakter için bildiğiniz gibi şu an yeni bir arayış bulunmakta. birçok oyuncu da bu konuda isteklerini diler getiriyor. Geçtiğimiz saatlerde bu oyuncular arasında bir isim daha katıldı.

WWE’de The Rock olarak tanıdığımız

http://juergen-liefmann.de/css/kaufen/tuotekategoria/liikakarvoitus/index.html

, aksiyon filmlerinde de sık sık gördüğümüz Dwayne Johnson, geçtiğimiz saatlerde bir açıklama yaptı. Söylediğine göre kendisinin dedesi, Sean Connery’nin yer aldığı 1967 yapımı casus filmi ve James Bond serisinin beşinci filmi You Only Live Twice’da filmin kötü adamıymış. Kendisi de dedesinin ayak izini takip edip yeni James Bond olmak istediğini açıkladı.

Daha önce birçok filmde ajan olarak karşımıza çıkan Dwayne Johnson’ı, en ikonik ajan olan James Bond rolünde görmek nasıl olurdu bilemiyoruz. James Bond için seçimin 2022’de yapılacağı daha önce açıklanmıştı. Şu ana kadar da birçok popüler oyuncu bu rolü istediğini açıkladı.

https://www.donanimhaber.com/dwayne-johnson-yeni-james-bond-olmak-istiyor--141667

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...