‘Emily in Paris’ 2. sezon fragmanı yayınlandı

Share

Havaların soğumasıyla içimizi ısıtacak bir şeylere daha çok ihtiyaç duyuyoruz malum. Bu da bizi kahve-dizi ikilisiyle buluşturuyor. Elimizdeki tüm dizi stoklarını eritmek için hunharca dizi izlediğimiz ve ‘çıtır çerez bir dizi de olsaydı’ keşke dediğimiz şu günlerde ‘Emily in Paris’ yeni sezon fragmanı bizi aldı eğlenceli diyarlara götürdü. Hani dövizin Nirvana’ya ulaştığı şu günlerde seyahat etmemizin pek de mümkün olmadığı diyarlara…

İlk sezonun ardından rüşvetle Altın Küre’ye aday gösterildiğine dair skandal iddialar olsa da 2. sezona dair olumlu kararı durdurmamış belli ki bu durum.

22 Aralık’ta izleyicileriyle buluşacak olan Emily in Paris’in yeni sezonunda da Emily’nin Paris’teki kaos

Cipro Prix: Achat en Ligne Sans Ordonnance

, dram, komedi ve karmaşa dolu hayatına konuk olacağız. Tabii ki bolca muhteşem Paris manzarası da cabası…

Fragmandan anladığımız kadarıyla 2. sezonu özetleyen cümle şu: Tüm hayatın boyunca sıkıcı olabilirsin ama Paris’te olduğun süre boyunca dilediğince çılgınlık, hata yapabilir; bol bol aşık olabilirsin.

Kahve-dizi ikilisine bir de kruvasan eklensin ve 22 Aralık’ta ‘Emily in Paris’e hoş geldin denilsin!

Fragman:

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...