LCDP Berlin karakterinin dizisi çekilecek

Share

Netflix’in en popüler dizilerinden birisi olan La casa de papel’in spin-off dizisi duyuruldu. Dizi berlin karakterine odaklanacak.

Hem dünyanın hem de ülkemizin en popüler video akış platformlarından birisi olan Netflix’in popüler dizisi La Casa de Papel bildiğiniz gibi final yapmak üzere. Ancak geçtiğimiz saatlerde dizinin hayranları için güzel bir haber paylaşıldı.

La Casa de Papel’in popüler karakterlerinden Berlin için özel bir dizi geldiği geçtiğimiz saatlerde açıklandı. Pedro Alonso’nun canlandırdığı bu karaktere özel dizi ile evren biraz daha genişleyecek. Aslında bu duyuru önümüzdeki yıllarda daha fazla yan dizi göreceğimizin de kanıtı diyebiliriz. Açıklamalara göre dizi 2023’te yayınlanacak.

Dizi için başka herhangi bir bilgi paylaşılmış değil. Bu arada La Casa de Papel’in beşinci sezon ikinci kısmı da 3 Aralık’ta yayına girecek. Bu son 5 bölümün ardından da dizi bitecek. Ancak dediğimiz gibi ilerleyen süreçte bu evrende geçen daha fazla yapım göreceğiz gibi duruyor.

https://www.donanimhaber.com/la-casa-de-papel-in-berlin-karakteri-icin-ozel-dizi-duyuruldu--142155

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...