2022 iPhone SE modelinin, iPhone SE+ 5G olduğu ortaya çıktı

Share

Apple’ın yeni iPhone SE modelinin isminin iPhone SE 3 değil iPhone SE+ 5G olduğu ortaya çıktı. 2022’de tanıtılacak olan modelin iPhone SE+ 5G olduğu sızdırıldı.

Apple tarafından 2022’nin bahar aylarında tanıtılması beklenilen yeni iPhone SE modelinin ismi ortaya çıktı. Daha öncesinde iPhone SE 3 olarak bilinen yeni iPhone SE modelinin isminin iPhone SE+ 5G olduğu ortaya çıktı.

Apple ile alakalı şimdiye kadar önemli ve doğru sızıntılar yapan Ross Young yeni bir sızıntı ortaya attı. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada uzun süredir konuşulan yeni iPhone SE modeinin isminin iPhone SE 3 olmadığını açıklayan Young, bu sene tanıtılacak olan cihazın iPhone SE+ 5G olduğunu açıkladı.

iPhone SE 3 olarak adlandırılan modelin 2023 ya da 2024 yılında tanıtılacağını belirten Young, bu sene tanıtılacak olan iPhone SE+ 5G modelinin 4,7 inç büyüklüğünde LCD bir ekrana sahip olacağını söyledi. Ancak 2023 ya da 2024 yılında tanıtılacak olan iPhone SE 3’ün 5,7 inç ya da 6,1 inç büyüklüğünde bir ekan ile geleceğini söyledi.

Şimdiye kadar doğru bilgi paylaşımı yapan Ross Young’un yeni iPhone SE modeli ile alakalı iddialarına kesin gözüyle bakılıyor. Yani muhtemelen bu yıl tanıtılacak olan iPhone SE modelinin ismi iPhone SE+ 5G olacak. iPhone SE 3 ise önümüzdeki yıllarda karşımıza çıkacak.

https://www.donanimhaber.com/yeni-iphone-se-modelinin-iphone-se-5g-oldugu-ortaya-cikti--143986

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...