Yıl içinde gerçekleşecek tutulmalar ve etkileri

Share

2022’nin tüm güzel enerjilerle hayatımızı sarmasını dilerken gökyüzünde meydana gelecek olayları ve onların bize sunacaklarını da merak ediyoruz. Yılın en önemli geçiş süreçleri olan Güneş ve Ay tutulmaları bu yıl bizlere neler vadedecek? İşte 2022’de meydana gelecek tutulmaların tarihleri ve etki alanları!

Öncelikle güneş tutulmalarının astrolojide neleri sembolize ettiğini hatırlamak faydalı olacak. Güneş tutulması çoğunlukla fırsatlar ile ilişkilendirilir. Cesur adımlar ve arzuların gün yüzüne çıkması bu dönemlerde kuvvetle muhtemeldir. Tutulmalar bizi değişime ve dönüşüme yönlendirir.

30 Nisan 2022 Parçalı Güneş Tutulması

Boğa burcunda gerçekleşen bu parçalı güneş tutulmasının yöneticisi Venüs olacak. Uranüs ile hizalanıp

clomid 50mg kaufen

, Mars ile uyumlanan bu tutulma ile mental olarak da yeni başlangıçlara hazır hissedeceksiniz. Üstelik bu yeni başlangıçlar uzun vadeli bir etki taşıyacak. Hayatınızın girişimini kurabilir, aradığınız işi sonunda keşfedebilirsiniz. Bu dönemde yeni parasal kaynaklar keşfedebilirsiniz. Gerçekten ne istediğinizi keşfederek maddi anlamda cesaretlenerek bir üst noktaya taşınacağınız bir süreç sizi bekliyor.

Bu güneş tutulması, alma verme dengelerine dair yeni adımlar atmanızı sağlayabilir. Bu dinamiklerde kurduğunuz hem maddi hem romantik ilişkilerin artık size hizmet etmediğini fark ettiğiniz noktada gitmekten çekinmeyeceksiniz. Durup düşünerek kendi ihtiyaçlarınızı ve bunları nasıl güvenle karşılayacağınızı çözümleme zamanı! Özellikle bu tarihi takiben 3 ila 6 ay içerisinde yıldız haritanızda Boğa burcunun baskın olduğu alanlarda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu zaman zarfında dünyada da ekonomik piyasalarda önemli dönüşümler yaşanabilir.

25 Ekim 2022 Parçalı Güneş Tutulması

Yılın 10. ayında bir başka güneş tutulması ile karşı karşıya olacağız. Akrep burcunda meydana gelecek bu tutulma ile, artık yılı nasıl bitirmek istediğinize odaklanacaksınız. 2023 yılını karşılamaya iki ay gibi kısa bir süre kala, yeni yıla taşımak istemediğiniz bazı durumları, kişileri, duyguları ve özellikleri yapılandırmak isteyeceksiniz. Özellikle ruhsal durumunuz için iyileştirici çözümlere başvurabilirsiniz. Spiritüel yönünüzü keşfederek bu yönde hobiler edinebilir ya da terapi almaya başlayabilirsiniz. Terapi fikri gözünüzü korkutmasın. Bu daha çok, daha iyi versiyonunuza ulaşmak ve artık geçmişi ardınızda bırakabilmek, affedebilmekle alakalı bir süreç olacak.

Yıl boyunca zihninizde olan ancak bir türlü cesaret edemediğiniz maddi risklere bu süreçte yer vermek isteyebilirsiniz. Pişman olabileceğiniz adımlar atmamak için enine boyuna düşünmeniz ve profesyonellerden fikir almanız en doğrusu olacak.

2022 Ay tutulması tarihleri ve etkileri

Genel anlamda ay tutulmaları ani değişim ve aydınlanmaları beraberinde getirebilir. Sonları ve bitişleri simgeler. Ay tutulmaları bize belki de uzun zamandır almamız gereken dersleri vererek gerçeklerle yüzleştirir.

16 Mayıs 2022 Kanlı Ay Tutulması

15 ve 16 Mayıs tarihlerinde kendinizi ruhsal olarak sıkışmış ve derin düşüncelere girmiş bir halde bulabilirsiniz. Ancak tüm bu buhran hali, doğru şeylere baktığınızda zihninizdeki puzzle’ları birleştirici bir etki sunacak. Yeter ki düşüncelerinizi olması gereken konulara kanalize edin.

Bakış açınızı değiştirdiğiniz takdirde aradığınız cevapları bulacaksınız. Bu aşamada da umudunuzu kaybetmemek ve size inanan insanlarla birlikte yola devam etmek önem kazanacak. Bu günlerde bazı sırlarla yüzleşebilirsiniz. Kendiliğinden ortaya çıkabilecek bazı durumlar canınızı sıkabilir ve güvenmeniz gereken kişileri yeniden belirleyebilirsiniz.

8 Kasım 2022 Tam Ay Tutulması

Yılın 11. ayında meydana gelecek bu ay tutulmasında ise tamamen çözüm odaklı yaklaşımlarınızla hayatınızdaki pek çok şeyi iyileştirmeye odaklanabilirsiniz. Sadece kendi yaşamınızdaki değil; yüksel iletişim yetenekleriniz sayesinde çevrenizde desteğe ihtiyacı olan kişilere de el uzatacaksınız.

Birlikte doğru ve etkili adımlar attığınız insanlarla birlikte yeni plan ve projeler geliştirebilirsiniz. Özellikle de yaratıcılık, düşünce ve sanatsal etkiler taşıyan başlıklarda atabileceğiniz yeni adımlar sizi manevi anlamda güçlendirirken ruhsal olarak da iyileştirebilir.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...