Şubat ayının en şanslı 3 burcu

Share

Gerçek bir kış enerjisiyle geçen ocak ayının ardından şubatın aşkla dolu ruhuna hazır mısınız? 14 Şubat’ı bahane ederek varlığınızı kutlamayı ihmal etmeyin! Bunu bir kenara bırakacak olursak Şubat 2022’nin en şanslı burçları arasında kimler var dersiniz?

İşte şubat ayının en şanslı üç burcu!

Oğlak
Yaşadığınız tüm zorlukların ve hayal kırıklıklarının ardından dönüştüğünüz kişiye sımsıkı sarılma zamanı. Oğlak burçları bu şubat ayında şansı kendilerinde yakalayacaklar. Belki kendi kendinizle konuşurken dikkatinizi çekecek bir bakış açısı, belki de bir dostunuzla konuşurken kuracağınız bir cümle. Bu ay ansızın aydınlanabilirsiniz! Çevrenize ve kendinize karşı sakin, ılımlı ve motive edici bir yaklaşımla şubat ayının keyfini çıkaracaksınız.

Kova
Şubatın yeniay enerjisi size şöyle bir yakın geçmiş aynası tutacak. Aştıklarınızın, gücünüzün farkına varacak ve bundan aldığınız manevi yakıt ile tam gaz planlarınızı gerçeğe dönüştüreceksiniz. Neler düşlüyorsunuz? Yeni bir aşk, yeni bir iş, hayata sıkı sıkı tutunacak bir neden? Aradığınız her ne ise kapının tam dışında. Yeter ki fanusunuzdan kurtulmayı başarın.

Balık
Artık hazırsınız! Ne için mi? Siz neye hazır olduğunuzu çok iyi biliyorsunuz. Uzun yıllardır bahane ettiğiniz

, geçmişin dolu bagajlarıyla kendinizi her defasında daha da umutsuz hissettiğiniz yükler artık sizden uzaklaşıyor. Affetmenin ve kabullenmenin rahatlığını somut bir şekilde hissedeceğiniz bu ayda kendinizi sadece akışa bırakın. Unutmayın: Yolu zaten biliyorsunuz.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...