Resmi: Rockstar GTA’nın yeni oyunu geliştirme aşamasında

Share

Rockstar Games sonunda Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu üzerinde çalıştığını onayladı: “Geliştirme süreci iyi bir şekilde devam ediyor.”

Rockstar Games’in en popüler oyun serisi Grand Theft Auto’nun yeni oyunu uzun bir zamandır bekleniyor ancak Rockstar

http://www.beritjung.de/css/ohne-rezept/index.html%3Fp=45.html

, oyunu resmi bir şekilde onaylamamıştı, şu ana kadar.

Rockstar, yine net bir duyuru yapmadı ancak GTA serisinin yeni oyunu üzerinde çalıştıklarını resmi bir şekilde onayladı. Söylediklerine göre şu anda geliştirme aşamasında ve süreç gayet iyi bir şekilde ilerliyor. Bir şeyler paylaşmaya hazır oldukları ilk fırsatta paylaşacaklarını da aktardılar.

Aslıdna oyunun geliştirildiği zaten tahmin ediliyordu ancak sonunda resmi bir açıklamanın gelmesi de gayet güzel bir haber. Bu da belki bu yıl içerisinde ilk bilgileri alacağımız anlamına gelebilir. Ancak konu Rockstar olunca bu süre 2023’ü hatta 2024’ü bile bulabilir. Ancak söylentiler oyunun 2024 veya 2025 yılında çıkacağı yönünde.

https://www.donanimhaber.com/gta-nin-yeni-oyunu-gelistirme-asamasinda–144732

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...