Better Call Saul’un son sezonunun yayın tarihi açıklandı

Share

Breaking Bad dizisinin spin-off dizisi olan Better Call Saul dizisinin son sezon yayın tarihi resmi olarak açıklandı. Dizi iki parça halinde yayınlanacak ve ilk parça 18 Nisan’da başlıyor.

Dizi tarihinin en iyi dizilerinden biri olarak gösterilen Breaking Bad’in spin-off dizisi Better Call Saul’un son sezon yayın tarihi açıklandı.

Geçtiğimiz saatlerde yapılan duyuruya göre Better Call Saul final sezonu 18 Nisan’da başlayacak. Dizinin final sezonu iki parçadan oluşacak. İlk kısım 18 Nisan’da, ikinci kısım ise 11 Temmuz’da başlayacak. Bu tarihler de daha önce çıkan söylentileri onaylamış oldu.

Dizinin final sezonu için daha önce birçok kez oyunculardan ve yapım ekibinden gerçekten heyecanlandıran ve beklentileri yükselten yorumlar gelmişti. Umuyoruz ki Better Call Saul’a yakışır etkileyici bir final sezonu bizleri bekliyordur. Dizi için yeni paylaşılan videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Dizinin ilk 5 sezonunu şu anda Netflix üzerinde bulabilirsiniz.

https://www.donanimhaber.com/better-call-saul-un-final-sezonunun-yayin-tarihi-aciklandi--144968

https://antibiotika-online.com/zithromax-rezeptfrei.html

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...