Zelenski: Rus heyetle bir şeyler üzerinde anlaşmaya başladık

Share

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya ile yürütülen müzakerelere ilişkin olarak, “Rus heyetle belli başlı konuların görüşüldüğünü, bir şeylerde anlaşmaya başladıklarını” söyledi.

Zelenski, yaptığı açıklamada, “Rusya Ukrayna’da eşi görülmemiş kayıp yaşadı. Bu, Rus ordusuna on yıllardır vurulan en büyük darbedir. Savaşın başlamasından bu yana, düşmanın 31 tabur-taktik grubu etkisiz bırakıldı” dedi.

Zelenski, “NATO içerisinde bizi üyeliğe kabul etmekle ilgili bir fikir birliği göremiyorum. Batı, barış müzakeresine yeterince dahil olmadı” ifadesini kullandı. Zelenski, “Düşman, Kiev’e ancak hepimizi yok etmesi halinde girebilir” dedi.

Zelenski, Rusya ve Ukrayna arasındaki müzakerelerde karşılıklı ültimatomlar yerine somut konuların konuşulmaya başlandığını belirtti.

T24

http://himmelsjaeger.de/bilder/deutschland/behandeling/astma/page/1/index.html

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...