Netflix, Türkiye’deki abone sayısını bir yılda ikiye katladı

Share

Dünyanın en popüler video akış platformlarından biris olan Netflix’in Türkiye’deki abone sayısı açıklandı. Variety’nin haberine göre Türkiye’de 7 milyon abone bulunuyor.

Netflix şu anda şüphesiz dünyanın en popüler video akış platformlarından birisi. Ülkemizde de yine bir hayli popüler ve yüksek abone sayısına sahip. Geçtiğimiz saatlerde de Variety, Türkiye’deki abone sayısını açıkladı.

Variety’nin yaptığı habere göre Türkiye’de 7 milyon Netflix abonesi bulunuyor. Bu da geçtiğimiz yıldan bu yana %100’lük bir artış demek. Geçtiğimiz yıl mart ayında 3.5 milyon abone açıklanmıştı. 1 yıl içerisinde 3.5 milyon abone kazanılmış anlamına geliyor.

Haberin Netflix tarafından onaylanmadığını belirtelim ancak Variety’nin güvenilir bir kaynak olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Son 1 yıldaki bu artışın sebebi olarak da yerli yapımlarındaki artışı gösterebiliriz sanıyoruz ki. Disney Plus ve HBO Max’in gelmesiyle ülkemizdeki durumlar değişecek mi merakla bekliyoruz.

https://www.donanimhaber.com/netflix-in-turkiye-deki-uye-sayisi-belli-oldu--146999

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...