Friends Netflix’ten kaldırılıyor

Share

Dünyanın en popüler dizilerinden birisi olan Friends, Netflix’ten ayrılıyor. Yapılan duyuruya göre Friends, Mayıs 2022’nin sonunda Netflix’ten kaldırılacak.

Bildiğiniz üzere Netflix’e her ay yeni yapımlar ekleniyor ve anlaşması biten üçüncü aprti yapımlar kaldırılıyor. Geçtiğimiz saatlerde de popüler bir yapımdan kötü haber geldi.

Geçtiğimiz günlerde Netflix üyelerine bir mail gönderildi ve Friends’in bu ay sonunda paltformdan kaldırılacağı açıklandı. Daha öncesinde açıklanan listede Friends bulunmuyordu, bu yüzden biraz sürpriz oldu diyebiliriz. Friends’i Netflix’te izleyebileceğiniz son tarih 30 Mayıs 2022.

Bu ay içerisinde Netflix’ten birkaç farklı Warner Bros yapımı ayrılıyor. Bu da HBO Max’in yakın zamanda geleceğine işaret ediyor olabilir.

HBO Max’in yakın bir zamanda geleceğini biliyoruz ancak hala net bir tarih açıklanmış değil. Umuyoruz ki Game of Thrones dizisi House of The Dragon’dan önce gelir diziyi rahatça izleyebiliriz.

https://www.donanimhaber.com/friends-netflix-ten-ayriliyor--148293

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...