Google, Pixel 7 (Pro), Pixel Watch, ve Pixel Tablet’in ilk görüntülerini yayınladı

Share

Google, bugün düzenlediği I/O geliştirici konferansında yalnızca Pixel 6a ve Pixel Buds Pro’yu resmileştirmekle, aynı zamanda gelecekte çıkacak bir dizi yeni ürünün de tanıtımını yaptı.

Her ikisi de yeni nesil Google Tensor SoC tarafından desteklenecek olan Pixel 7 ve Pixel 7 Pro ile başlayalım.

Google’ın arka yüzlerini gösterdiği telefonlarda Pixel 6 ailesinden ‘vizör’ tasarımı bozulmadan kaldı Kamera çubuğunun kendisi ise artık daha entegre bir görünüm için çerçevenin her iki yanından geçen cilalı alüminyum malzemeden yapılma.

Alüminyumdaki kamera kesikleri de geçen yılki Pixel modellerinden daha cesur, hatta daha tanınabilir bir görünüm için çok açık.

Pixel 7’nin iki arka kamerası var ve 7 Pro’nun üç kamerası var, bu yüzden ön tarafta işler değişmeyecek.

Cihazların, Pixel Watch ile birlikte bu sonbaharda tam olarak duyurulması bekleniyor.

Google teases Pixel 7 and 7 Pro, Pixel Watch, and Pixel Tablet

Pixel Watch ise, Google tarafından sıfırdan geliştirilen ilk akıllı saat. Akıllı saatin tasarımıyla ilgili sızıntılar bir kez daha doğru çıktı. Pixel Watch, yuvarlak, camına kubbeli bir görünüme sahip ve Google Fitbit’in sahibi olduğu için Fitbit entegrasyonu ile gelecek.

Google teases Pixel 7 and 7 Pro, Pixel Watch, and Pixel Tablet

Bu, Aktif Bölge Dakikaları, istatistikler, ilerleme ve kişisel fitness hedefleri ile fitness takibi, sürekli kalp atış hızı takibi ve Fitbit tarafından desteklenen uyku takibi alacağınız anlamına geliyor. Wear OS’ye yeni bir Google Home uygulaması da geliyor ve bağlı cihazlarınızı doğrudan bileğinizden kolayca kontrol etmenizi sağlıyor.

Google teases Pixel 7 and 7 Pro, Pixel Watch, and Pixel Tablet

Son olarak ve şaşırtıcı bir şekilde bu şimdiye kadar hiç sızdırılmadığı için Google ayrıca bir Pixel Tablet üzerinde çalıştığını açıkladı.

Google teases Pixel 7 and 7 Pro, Pixel Watch, and Pixel Tablet

Tensor işlemcisi ile gelecek olan Pixel tablet için Google, dünyanın en yararlı tableti olacak şekilde tasarlandığını söylüyor.

https://www.gsmarena.com/google_teases_pixel_7_and_7_pro_pixel_watch_and_pixel_tablet-news-54278.php

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...