Adobe, ücretsiz Photoshop sürümü hazırlıyor

Share

Adobe Photoshop yazılımını ücretsiz denemek isteyenler için firma yeni bir tarayıcı sürümü geliştirdi. Yıl sonlarına doğru yayınlanacak sürümde temel anlamda düzenlemeler yapılabilecek.

Fotoğraf düzenleme konusunda en yetenekli ve popüler uygulama olarak gösterilen Photoshop uzun yıllar boyunca Adobe firmasına önemli gelirler kazandırdı. Bugün koşullar daha fazla kullanıcı kazanmayı gerektiriyor ve Adobe de beklenen hamleyi yapıyor.

Adobe geçtiğimiz yıl ortak çalışanlar arasında biraz daha fazla etkileşimi sağlayan ancak düzenleme konusunda çok kısıtlı bir Photoshop tarayıcı sürümü yayınlamıştı. Firma şimdi daha fonksiyonel bir sürüm üzerinde çalışıyor.

Tarayıcıdan erişilen ücretsiz Photoshop sürümünde temel düzenleme araçlarının olduğu ifade ediliyor. Böylece Photoshop tecrübesini deneme şansı olan kullanıcıların Creative Cloud aboneliğine yönelmesi ihtimal dahilinde olacak. Bu da daha fazla abone demek. Şimdilik Kanada’da erşime açılan tarayıcı versiyonu yıl sonuna doğru daha fazla ülkeye sunulacak. Sadece Adobe hesabı kullanım için yeterli.

https://www.donanimhaber.com/adobe-photoshop-u-ucretsiz-deneyimleme-mumkun-oluyor--149657

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...