Xiaomi 13 serisi beklenenden erken gelebilir

Share

Xiaomi, son birkaç yıldır Aralık ayında amiral gemisi akıllı telefonlarını tanıtıyordu. Xiaomi 11 ve Xiaomi 12 modelleri için durum böyleydi. Ancak haberlere göre şirket, bu üst düzey akıllı telefonlarını piyasaya daha erken sürmeyi planlıyor.

Çinli kaynaklara göre Xiaomi 13 serisi Kasım ayında gelebilir. Yeni seri, Xiaomi 13 ve 13 Pro’nun en az iki modelini içeriyor. Ayrıca yeni amiral gemisi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setini temel alıyor ve Android 13 için hazır olduğu söyleniyor.

Xiaomi 13 ve 13 Pro’nun kavisli bir OLED ekrana ve Leica imzalı üçlü arka kamera sistemine sahip olması bekleniyor. Şirketin önümüzdeki ay Xiaomi 12S serisini piyasaya sürmeye hazırlandığı da bir başka gelişme. Bu akıllı telefonların Snapdragon 8+ Gen1 yonga seti ile donatıldığı söyleniyor.

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...