Mi Band 7’ye ilgi büyük

Share

Mayıs ayında Çin’de tanıtılan Xiaomi Mi Band 7, küresel sevkiyatlarda bir milyon sınırını geçti.

Giyilebilir teknoloji pazarının liderlerinden Xiaomi, Mayıs ayında Mi Band 7’yi tanıttı. İlk olarak Çin’de satışa sunulan akıllı bilekliğin yakın zamanda tüm dünyada piyasaya çıkması bekleniyor. Selefine göre ciddi iyileştirmeler yapan akıllı bileklik, kullanıcılardan olumlu geri dönüşler aldı. Hatta Xiaomi’den gelen son açıklamaya göre Mi Band 7, satış eşiğini önemli ölçüde aştı.

Xiaomi Mi Band 7 henüz resmi olarak küresel piyasaya sürülmedi. Ancak bir şekilde ülkemizde de dahil olmak üzere tüm dünyada satılmaya başlandı. Üstelik son verilere göre akıllı bileklik şu ana kadar satışlarında önemli bir eşiği aştı.

Xiaomi, kısa bir süre önce yayınladığı bir açıklamada, çok yakında küresel pazara çıkacak olan Mi Band 7 ile ilgili önemli bir detayı duyurdu. Sonuç olarak, ürün küresel sevkiyatlarda bir milyonu aştı.

Mi Band 7 geçtiğimiz hafta ülkemizde ünlü e-ticaret sitelerinde satılmaya başlandı. Akıllı bilekliğin Türkiye fiyatı şu anda 869 TL civarında. Ancak bu fiyatın resmi olmadığını belirtmekte fayda var. Çünkü Xiaomi, ürünün ülke pazarındaki fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Shiftdelete

Mesnet Önal

Bir gün hayatta yaptığı veri analizlerinden sıkılan Mesnet, verinin kendisini yaratma macerasıyla çıktı yola. Önündeki engelleri her aşışında eski iş arkadaşlarına daha çok iş çıkartarak...

You may also like...