F1: Mick Schumacher, şansının döneceğine emin

Share

Haas pilotu Mick Schumacher, puan barajı içinde sürerken yarış dışı kalmasının ardından pes etmediğini ve şansının döneceğinden emin olduğunu söyledi.

Kariyerinin ilk puanlarını henüz alamamış olan Mick Schumacher, sıralama turlarında güçlü bir performans sergilediği Montreal’de yedinci olarak motor bloğu sorunuyla yarış dışı kaldı.

Olası noktaları kaçıran Schumacher, sonuçların hayal kırıklığı yarattığını gizlemedi. Alman sürücü, “Açıkçası hayal kırıklığına uğradım çünkü şu ana kadar çok iyi bir yarış oldu.”

“Elektriksel bir problemin olduğu çok talihsiz bir andı. Şu ana kadar aracın hissiyatı çok iyiydi ve hız fena değil.”

“Bu hafta sonu pasta yapıp üzerini kremayla kaplayamayacağımızı hissediyorum.” ifadelerini kullandı.

Alman sürücü şu anda şansın yanında olmadığını söyledi ancak bir noktada her şeyin değişeceğinden emin.

“Tabii bunlar kabul edilemez şeyler. Hedefe çok yaklaşmak daha da acı verici.”

“Yarıştan çekilmek zorunda kaldığımda yedinci oldum. Esteban’a yetişmek için hız yapıyordum, bu yüzden yarıştan ayrılmak için en iyi zaman değildi, ancak yapabileceğim hiçbir şey yoktu.”

“Sonunda umarım şans bana gelir. Tabii ki zor ama geçmişte böyle sezonlar geçirdim ve her şeye rağmen kazanmaya çalıştım. Önümüzde bir yarış var.”

Motive olmakta zorluk çekip çekmediği sorulduğunda Mick, “Elbette çok sinir bozucu şeyler ama bu Formula 1’de yaygın. Sadece onları kabul etmemiz gerekiyor. ”

“Bu hafta sonu yapabileceğimiz birçok olumlu şey var, bu yüzden sonraki yarışlar için çok heyecanlıyım.”

“Yani cevap hayır, motivasyon sorunum yok. Buradayım çünkü sporu seviyorum. Burada koşmayı seviyorum. Tabii ki hedeflerine ulaşmak istiyorsun, ama eminim ki biz” Bundan daha fazla fırsatı olacak.” Gelecek.”

“Şanslar bir noktada benim lehime olacak.”

“Sadece pozitiflere odaklanmam gerekiyor. Zorlu yarışlardan sonra iyi bir sıralama yapmak güzeldi. İyi bir koşu hızına sahip olmak da iyidir. Henüz herhangi bir güncelleme yapmadık ve sezon başında kullandığımız aracın aynısını kullanıyoruz. Ancak, çok iyi gidiyoruz. Gerçekten olumlu. ”

Motorsport

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...