Galatasaray’da Domenec Torrent dönemi sona erdi

Share

Galatasaray’da Domenec Torrent ve yardımcısı sözleşmelerini feshetti. Torrent, karar sonrası yaptığı açıklamada, zor zamanlarda göreve geldiğini ve elinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi.

Kulüp açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

14 Ocak 2022’de Fatih Terim’in ardından Galatasaray futbol takımına çağrılan İspanyol teknik direktör Domènec Torrent, bu konumunu beş ay boyunca korumayı başardı.

14 Ocak’ta Sarı Kırmızı’yı devralan İspanyol teknik adam, beş ay yedi gün sonra ayrıldı.

Galatasaray’ın başında 18 Süper Lig maçına çıkan 59 yaşındaki teknik adam, UEFA Avrupa Ligi’nde iki maçta forma giydi. Torrent’in kontrolünde Galatasaray, Süper Lig’de 18 ve UEFA Avrupa Ligi’nde iki olmak üzere 20 resmi maça çıktı.

Domènec Torrent, ligde 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Çalkantılı bir sürecin ardından kulüp başkanı Burak Elmas’ın istifa etmesi üzerine yeni seçilen Dursun Özbek’in etrafındaki yönetim, hayal kırıklığı yaratan İspanyol teknik adam Torrent ve ekibini istemedi ve takım sözleşmeyi feshetti.

Torrent’ten karar sonrası ilk açıklama

Galatasaray’da sözleşmesi sona eren İspanyol Domènec Torrent, zor bir dönemde elinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi.

Domènec Torrent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Zor zamanlarda kulübe geldik ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Kendimizi dışarıda olanlardan soyutlayarak, fazla gürültü olmadan işimize odaklanabildik. Her gün yardımlarını esirgemeyen Florya çalışanlarına teşekkür ederim. Tüm Galatasaray taraftarlarına takıma gerektiği gibi yardım ettikleri için teşekkür etmek istiyorum. Galatasaray senin. Umarım elinizden gelenin en iyisini yaparsınız ve bu olağanüstü kulüp şampiyonunu yeniden yaratmanın bir yolunu bulursunuz. En büyük Cimbom!”

NTV

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...