Google Pixel 6 Pro, en çok hata veren amiral gemisi telefon oldu

Share

PhoneArena tarafından hazırlanan bir rapora göre 2021’de en çok hataya sahip amiral gemisi Google Pixel 6 Pro.

Son yıllarda Google, odağını akıllı telefon pazarına kaydırdı. Şirket; Son olarak Mayıs ayında gerçekleştirilen I/O 2022 geliştirici konferansında Pixel 6a ile birlikte Pixel 7 serisini tanıtmıştı. Ancak yaşanan sorunlar nedeniyle akıllarda bazı soru işaretleri oluşturmuş olduklarını söyleyebiliriz.

Google Pixel 6 ve 6 Pro, piyasaya sürülmesinden bu yana kullanıcı deneyimini bozan çeşitli hatalara sahipti. Aslında bu iki telefonu karşılaştırırsak Pro’nun daha çok sorunu olduğunu söyleyebiliriz.

PhoneArena tarafından hazırlanan bir rapora göre 2021’de en çok hataya sahip amiral gemisi Google Pixel 6 Pro. Hatta yeni raporlar akıllı telefonun uçak modunda fotoğraf çekerken kapandığını gösteriyor. Standart modelde de aynı sorunla karşılaşıldığı söyleniyor.

Akıllı telefonda bugüne dek Gorilla Glass Victus ile korunmasına rağmen ekranın kendiliğinden çatlaması, parmak izi okuyucunun yavaş çalışması, hayalet arama, sinyal kaybı, aramaların kesilmesi dahil çeşitli kritik sorunlar yaşandı. Hatta aralıkta Benim İçin Beklet ve Çağrı Tarama işlevleri Android güncellemesindeki bazı problemler nedeniyle devre dışı bırakıldı.

Shiftdelete

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...