Resmi: Okan Buruk, Galatasaray’ın yeni teknik direktörü

Share

Galatasaray, Okan Buruk ile sözleşme imzaladı. Sözleşme imzalanırken Okan Buruk ve Dursun Özbek de transfer hakkında bilgi verdi.

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk ile sözleşme imzalayarak 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Okan Buruk, şunları söyledi:

Tek hedefimiz kazanmak

“Galatasaray’ın büyük taraftarlarına saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. Hedefimizin ne kadar büyük olduğunu anlatarak başlamak istiyorum. Galatasaray için çok değerli bir açılış oldu ve değerli başkanımız göreve başladı. Galatasaraylı taraftarlar çok heyecanlıydı. Yılın tek hedefi şampiyonluk. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Geçen sezon taraftarların memnuniyetsizliğini bir an önce gidermek istiyorum. İşimizi doğru yapmak ve hayranlarımıza ilham vermek istiyoruz. ”

Transfere odaklandım

“Taraftarlarımızın transfer için büyük beklentileri var. Teknik direktör olarak transfere odaklandım. Yönetimimiz bizim için iyi bir takım oluşturmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Tek hedefimiz şampiyonluk. Bunu yapabiliriz. ” vardı. Hayranlarımızla büyük bir sinerji yarattık ve bu yıl en kısa sürede kazandık. Galatasaray Şampiyonu olmak, Galatasaray’ın önümüzdeki birkaç yıl için Avrupa’ya döneceğini umuyorum. ”

Şampiyonluk günümüz bizi bekliyor

“Bugün benim için çok önemli bir gün. 24 Haziran. Galatasaray ile teknik direktör olarak sözleşmem var. Ayrıca oğlumun doğum günü. Oğlum Galatasaray teknik direktörü olduğu için çok şanslıydı. Umarım yakışır, onunla mutlu bir gün yaşarız. Dün Florida’daydım. Oradaki atmosferi yeniden yaşayın.. 7 şampiyonluk, UEFA kupası, süper kupa, 5 Türkiye kupası. Çok iyi bir gün geçirdim. Umarım bu sene şampiyonluğu tekrar kazanacağım gün gelir. Şu an dünyanın en mutlu insanlarından biriyim. ”

Fatih Terim’den bir telefon aldım

“Fatih Hoca (Fatih Terim) benim için çok değerli. Uzun yıllar birlikte çalıştık ve şampiyonluğu kazandık. Dün beni aradı. Hayırlı olsun dedi. Öğretmene teşekkür ederim. Ekibimle geliyorum, takviyelerim var. En kısa sürede size haber vereceğiz. ”

Galatasaraylılığımı her zaman korudum

“Ben 1985 yılında Galatasaray altyapısında seçmelere girerek Galatasaray’ın oyuncusu oldum. Ailemden Galatasaraylıyım. Rahmetli babam da çok iyi bir Galatasaraylıydı, hiçbir maçı kaçırmazdı. Uzun yıllardır Galatasaray’da görev yapıyorum. Neredeyse 20 kupa kazandım. Galatasaray’ın desteğini her zaman korudum. Sonuçta, ben insanım ve hata yapma iznim var. Gerekirse özür dileriz. Galatasaray’da gördüğüm büyük başarı, olumsuz etkenlerden çok daha ağır basıyor. 2006’da Galatasaray’a döndü ve 2008’de şampiyonluktan ayrıldı. ”

T24

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...