Better Call Saul finali sonrası Cinnabon iş ilanı yayınladı!

Share

DİKKAT: BU YAZI BETTER CALL SAUL DİZİSİNİN FİNALİ İLE İLGİLİ SPOILER İÇERİR

ABD’nin tarçınlı tatlılarıyla ünlü fast food zinciri Cinnabon, Breaking Bad evreninin hikayesini sonlandıran Better Call Saul dizisinde markaya yer verilmesini sosyal medyada avantaja çevirdi.

Better Call Saul bize Breaking Bad dizisinde uyuşturucu baronu Walter White’ın danışmanlığını yapan avukat Saul Goodman’ın, orijinal dizideki olaylardan sonra sahte kimlikle ABD’nin Omaha kentindeki Cinnabon şubesinde müdürlük yaptığını göstermişti. Dizinin bu hafta yayınlanan finalinde ‘Gene Takovic’in aslında Saul Goodman (Veya Jimmy McGill) olduğu ortaya çıkmış, kısa süre sonra da Breaking Bad dizisi sırasında karıştığı olaylar nedeniyle tutuklanmıştı. Goodman’ın dizinin son dakikalarında Cinnabon şubesini arayıp, “Yeni bir müdüre ihtiyacınız olacak” dediği duyuluyordu.

Dizinin final yapmasından bir gün sonra Cinnabon, resmi Twitter hesabından bir iş ilanı paylaşarak, “İŞE ARKADAŞI ARIYORUZ: OMAHA, NEBRASKA’DA GENEL MÜDÜR” yazdı. Bu, Better Call Saul dizisinde Goodman’ın yakalanana kadar Gene Takovic adıyla şubede yürüttüğü görevdi.

Cinnabon daha sonra da ‘Gene Takovic’ten cevap çağrı olduğunu gösteren bir ekran görüntüsü paylaşarak, “Aman, Saul’u arasam iyi ederim” yazdı.

T24

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...