Bütçe dostu Samsung Galaxy A04s tanıtıldı

Share

Samsung’un uygun fiyatlı Galaxy A serisinin en küçük üyesinin yeni modeli sessizce tanıtıldı. Artık uygun fiyatlı Samsung modellerine bir yenisi daha ekledi. Her ne kadar uygun fiyatlı model olsa da, Galaxy A04s tasarımı ve özellikleriyle yeni gözde olacak.

Yeni katlanabilir telefonlarından sonra bütçe dostu telefonlarını unutmayan Samsung, yeni uygun fiyatlı modelini kullanıcılarıyla sakince buluşturdu. Android 12 tabanlı One UI 4.1 ile kutusundan çıkacak olan Galaxy A04s, 6.5 inç 90 Hz LCD ekrana sahip.

Kamerasıyla kullanıcıları heyecanlandıran model, ön tarafta 5 Megapiksel değerine sahipken arka tarafta bulunan üçlü kamera şaşırtan performans sunacak. 50 Megapiksellik kameranın yanında 2 Megapiksellik makro ve yine 2 Megapiksel derinlik kamerası kullanıcıları heyecanlandırdı. Yeni Galaxy A04s ana kamerası sayesinde 1080p videoları 30fps olarak kaydedebilecek.

Samsung’un tanıtım sırasında belirttiği verilere göre yeni Galaxy A04s, Type-C portundan şarj olabilen 5000 mAh bataryası ile 90 saate kadar arka planda müzik dinleme 21 saate kadar internette gezinme imkanı sunuyor.

Galaxy A04s

Ayını zamanda Samsung’un Exynos 850 işlemcisinden gücünü alan cihaz 3.5 mm kulaklık girişiyle beraber Dolby Atmos ses desteği de sunuyor. Fiyat konusunda herhangi bir açıklama yapmayan şirketin önümüzdeki günlerde yeni modelin ücretini duyuracak.

İşlemci Samsung Exynos 850
Batarya 5000 mAh
Ön Kamera 5 Megapiksel
Arka Kamera 50 Megapiksel+ 2 Megapiksel+ 2 Megapiksel
Ekran 6.5 inç LCD 90 Hz
İşletim Sistemi Android 12 tabanlı One UI 4.1
Diğer 3.5 mm jak girişi, Dolby Atmos ses desteği
https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-a04s-tanitildi

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...