HBO, House of the Dragon’ın birinci bölümünü YouTube’a ekledi

Share

Game of Thrones’tan yaklaşık 200 yıl önce Targaryen Ailesi’nin hikayesini anlatan HBO dizisi House of the Dragon’un ilk bölümü HBO Max tarafından YouTube’a yüklendi. ABD’deki YouTube kullanıcıları, dizinin ilk bölümünü ücretsiz olarak seyredebiliyor.

Daha önce Netflix’in bazı dizilerinin ilk bölümünü veya ilk 15 dakikasını YouTube üzerinden yayınladığını görmüştük. Bu pazarlama stratejisine HBO da dahil oldu. Video yalnızca ABD’den seyredilebiliyor. VPN kullanarak videoya erişebilirsiniz ancak Türkçe altyazı bulunmadığını belirtelim.

HBO Max, ABD’de ve Avrupa’da rakiplerine göre daha yüksek abonelik ücretine sahip. Bu nedenle House of the Dragon dizisi için platforma üye olmak isteyen kullanıcılar tereddüt yaşayabilir. HBO belki de bu çekinceyi gidermek istediği için ve dizinin daha geniş kitlelerce konuşulmasını sağlamak için ilk bölümü YouTube’a yüklemiş olabilir. HBO Max, maalesef Türkiye’de kullanıma sunulmadı. Bu nedenle House of the Dragon dizisinin Türkiye’de resmi yayıncısı bulunmuyor.

House of the Dragon'ın ilk bölümü YouTube'da yayınlandı

https://www.donanimhaber.com/house-of-the-dragon-in-ilk-bolumu-youtube-da-yayinlandi--152360

Mesnet Önal

Bir gün hayatta yaptığı veri analizlerinden sıkılan Mesnet, verinin kendisini yaratma macerasıyla çıktı yola. Önündeki engelleri her aşışında eski iş arkadaşlarına daha çok iş çıkartarak...

You may also like...