Woody Allen ile ilgili emeklilik iddiaları yalanlandı

Share

Amerikalı yönetmen Woody Allen’ın temsilcisi, çıkan emeklilik iddialarını reddetti.

The Guardian’da yer alan habere göre, 86 yaşındaki yönetmenin bir İspanyol gazetesinde çıkan 50nci filminin son filmi olacağı ile ilgili haberi yalanlandı.

‘Wasp 22’ adlı yeni filminin Paris’te yapılan çekimlerinden önce La Vanguardia gazetesine konuşan Allen, prensip olarak niyetinin daha fazla film çekmek değil yazmaya odaklanmak olduğunu ve bir sonraki projesinin bir roman olduğunu söyledi.

Emekli olmayı düşünmeyen Woody Allen adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ‘Woody Allen asla emekli olduğunu ya da başka bir roman yazdığını. Sinema deneyiminin büyük bir aşığı olduğu için, akış platformlarına göre filmler yapmak onun için eğlenceli olmadığından film yapmamayı düşündüğünü söyledi. Şu anda emekli olmaya hiç niyeti yok ve 50nci olacak olan yeni filmini çekmek için Paris’te bulunmaktan çok heyecanlı.’’

La Vanguardia gazetesi aynı zamanda Allen’ın ‘Wasp 22’ filminin, 2005 yılında piyasaya sürülen ‘Match Point’ adlı filmiyle benzer olduğunu ve ‘’heyecan verici, dramatik ve aynı zamanda şeytani’’ olduğunu söylediğini aktardı.

https://t24.com.tr/haber/yonetmen-woody-allen-ile-ilgili-emeklilik-iddialari-yalanlandi,1060616

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...