Spotify’a sesli kitap özelliği geldi

Share

Küresel olarak en çok kullanılan müzik uygulamalarından biri olan Spotify, uzun zamandır yeni bir özellik üzerinde çalışıyordu. Bu da pek çok kullanıcının büyük bir eksik olarak gördüğü sesli kitap özelliği oldu.

Şirket, merakla beklenen yeni özelliğini sonunda kullanıma sunduğunu duyurdu. Bundan sonra kullanıcılar, Spotify üzerinden sesli kitap dinleme şansına sahip olacak.

Milyonların kullandığı müzik ve podcast uygulaması Spotify uzun zamandır beklenen sesli kitap özelliğini kullanıma açtı. Spotify CFO’su Vogel, geçtiğimiz haftalarda, yakın bir zamanda yeni özelliği başlatacaklarını söyledi. Bu söylemin ardından ise şirket, bugün sesli kitap özelliğini resmi olarak başlattı.

Özellik, ilk olarak ABD’deki kullanıcılara sunuluyor. Aynı zamanda yeni özellik, uygulamada yeni bir bölümle karşınıza çıkacak. Bununla birlikte ise 300 binden fazla sesli kitap dinlemeye hazır bir şekilde yer alacak. Ancak sesli kitap kısmı satın almaya tabi olacak. Yani Spotify kullanıcıları, sesli kitabı dinlemek için kitabı satın almak zorunda.

https://shiftdelete.net/spotify-kullanicilari-mujde-sesli-kitap-ozelligi-geldi

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...