Beşiktaş ve Fenerbahçe yenişemedi: 0-0

Share

Vodafone Park’ta oynanan sezonun ilk derbisinde Beşiktaş ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Beklenenin aksine oldukça düşük tempoda geçen 90 dakikada puanlar paylaşıldı. Beşiktaş maçın son anlarında direğe takıldı.

Süper Lig’in 8. haftasında oynanan Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde gol sesi çıkmadı. Dolmabahçe’de tıklım tıklım dolu tribünler önünde oynanan sezonun ilk derbisi beklentilerin bir hayli uzağında kaldı.

İki ezeli rakibin sezonun şimdiye kadar olan bölümündeki oyunları dikkate alındığında bol gollü geçmesi beklenen mücadelede beklenen olmadı.

Ev sahibi avantajı bulunan Beşiktaş, sarı lacivertliler karşısında oldukça etkisiz oldu ve maçı tek isabetli şutla tamamladı. Siyah beyazlılar açısından maçın en net pozisyonu 88. dakika Weghorts’un kullanılan duran top sonrası yakın mesafeden kafayla direğe takıldığı pozisyondu.

https://t24.com.tr/haber/besiktas-fenerbahce,1063252

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...