Zuckerberg: WhatsApp, iMessage’dan daha iyi

Share

İletişim uygulamaları içerisinde belki de en çok eleştirilen ve en güvenilmez bulunan WhatsApp yine de iddialı açıklamalarına devam ediyor. Meta patronu Mark Zuckerberg uygulamasından çok emin.

Zukerberg paylaştığı bir gönderide WhatsApp ve iMessage uygulamalarını karşılaştırdı. WhatsApp’ın çok daha iyi bir sohbet uygulaması olduğunu belirten ünlü isim gruplar dahil tüm sohbetlerde uçtan uca erişim, yeni sohbetlerin görünmez hale getirebilme, yedeklemelerin şifrelenmesi şeklinde özelliklerinin halen iMessage tarafında mevcut olmadığını belirtti. Görselde de güvenli sohbetlere vurgu yaptı.

WhatsApp

iMessage uygulamasını eleştiren sadece Meta değil. Uçtan uca şifreleme ve zengin içerik gönderimi sunan RCS standardının Apple tarafından benimsenmemesi Google’ın da eleştiri konusu olmuş durumda. Buna rağmen Apple kendi ürünlerinde ancak zamanı geldiğine inandığında değişiklikler yapıyor. Bu bakımdan eleştiri konusu özelliklerin entegrasyonu zaman alacaktır.

https://www.donanimhaber.com/whatsapp-ne-kadar-guvenli--154786

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...