Instagram hesapları askıya alıyor!

Share

Instagram bugün yazılımsal açıdan kötü gün geçiriyor. Sabah saatlerinde çoğu kullanıcıda uygulama 10 saniyede bir çöküyordu. Bu defa herhangi bir gerekçe olmadan çok sayıda kullanıcıya “Hesabınız askıya alındı” uyarısı gösterilmeye başlandı.

Kullanıcılara gösterilen uyarı ekranında “Hesabını 31 Ekim 2022 tarihinde askıya aldık. Bu karara katılmadığını bildirmek için 30 günün kaldı” yazıyor ve hesabına erişemiyor. Diğer kullanıcılar da hesaptaki gönderilere erişemiyor.

Uyarı ekranında itiraz butonu bulunuyor ancak itiraz işlemi de yapılamıyor. Mail ve SMS doğrulama kodlarını girdikten sonra yükleme ekranında kalıyor.

Instagram hesabım askıya alındı ne demek?

Instagram hesabınızın askıya alındığı uyarısı ile karşılaşıyorsanız üzülmenize gerek yok.Sosyal medyada pek çok kullanıcı bu problemden şikayet ediyor. Sadece Türkiye’de değil dünya genelinde binlerce kullanıcının hesabı durup dururken askıya alınmış durumda. Bu da sorunun Instagram kaynaklı olduğu anlamına geliyor.

Instagram henüz konuyla ilgili bir açıklama yayınlamadı.

https://www.donanimhaber.com/instagram-hesabim-askiya-alindi-ne-yapmaliyim--155283

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...