Westworld, HBO tarafından iptal edildi

Share

Game of Thrones’un finalinin yaklaştığı dönemde yayın hayatına başlayan; konusu, oyuncuları ve bütçesiyle yeni Game of Thrones mu olacak sorularını sorduran Westworld’den kötü haber geldi.

İlk sezonuyla büyük başarı yakalayan ancak arkasından gelen sezonlarla hem kitleyi hem de kalitesini kaybeden Westworld iptal edildi. Normalde beşinci sezonuyla final yapması planlanan dizi son sezonu beklemeden iptal edildi.

Geçtiğimiz aylarda dördüncü sezonu yayınlanan dizi, yine ilk sezonun başarısına yetişemedi diyebiliriz. İlk sezonda tüm dünyada konuşulan ve etki bırakan dizi ne yazık ki bu popülerliğini kaybetmişti ve kendine has bir kitleyle yola devam etmeye başlamıştı.

HBO’dan şu anda en çok beklenen iki yapım şüphesiz House of The Dragon ve The Last of Us dizileri. Westworld yapımcıları ise şu anda Amazon için Fallout oyunundan uyarlama bir dizi geliştiriyor.

https://www.donanimhaber.com/hbo-nun-populer-dizisi-westworld-iptal-edildi--155470

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...